Конкурс Приказна зимна ваканция

image
image

ПОДАРИ КОЛЕДНА ИЗНЕНАДА ОТ ИЗДАТЕЛСТВО РИВА!


КАКВО?

Коледните книжки игри от поредицата Приказна зимна ваканция са специално разработени, за да бъдат в полза на деца и ученици от 6 до 11-годишна възраст. Те са одобрени от МОН като учебни помагала за 1., 2. и 3. клас и вече 7 години помагат на децата, като едни истински приятели, да учат и да се забавляват едновременно. Знаем, че когато ученето е приятно и забавно, децата придобиват трайни знания, запаметяват дългосрочно и са по-уверени и спокойни в училище.

Всяка година в редакцията получаваме безброй благодарствени и пълни с прекрасни материали писма, както от деца, така и от техни близки и роднини. Това естествено доведе до идеята да направим децата още по-щастливи и доволни, а именно като организираме КОНКУРС, който да завърши със страхотни награди и специални изненади за тях.


КОГА?


Конкурсът ще се проведе по време на зимната ваканция – 24.12.2020 г. до 03.01.2021 г.


КАК ДА УЧАСТВАМ?


В КОНКУРСА могат да вземат участие само деца на възраст от 6 до 11 години. Няма ограничение в броя на материалите, които искате да ни изпратите. Те могат да бъдат от всички сфери на изкуството – рисунки, стихчета, кратко видео, нови идеи, истории, фигурки, макет, песен, танц, снимка или предложение, за което сте се вдъхновили от поредицата ПРИКАЗНА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ на издателство РИВА.


КЪДЕ ДА ИЗПРАТЯ?


- можете да публикувате творението си и директно в нашата фейсбук група, като отбележите името, възрастта на детето и заглавието на произведението му.
- по пощата на адрес гр. София 1000, ул. Неофит Рилски № 70, ет. 3 до Издателство „Рива“.
- на имейл адрес konkurs@rivapublishers.com.


ДОКОГА?


Крайният срок за получаване на материали е до 00:00 ч. на 03.01.2021 г.

Организаторите си запазват правото да удължат срока за приемане на материали, в случай, че това се наложи.


ВАЖНО!


За да участвате пълноправно в Конкурса, попълнете и прикачете/или ни изпратете Декларацията за информирано съгласие. (Свали в DOC или PDF)


А РЕЗУЛТАТИТЕ?


Ние съзнаваме колко е трудно да се оценяват детските творби и знаем, че всички са уникални, прекрасни и специални и затова подхождаме изключително сериозно към тях.
Още в първата работна седмица тричленно ЖУРИ ще прегледа отговорно и внимателно всички получени материали и ще избере 3-те предложения, които най-силно и единодушно са ги впечатлили. Резултатите ще бъдат оповестени и на страницата на издателството www.rivapublishers.com, както и във фейсбук групата на Конкурса между 11 и 15 януари 2021 г.


КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?


Наградите са ИЗНЕНАДИ!

Спечелилият първо място ще получи и допълнителна награда Грамота – почетен читател на издателство „Рива“ за 2020 г., а за семейството му сме предвидили възможност да ползва 15% отстъпка от стойността на всяко издание, поръчано през нашия сайт www.rivapublishers.com за срок от една година.


Пожелаваме успех и ПРИКАЗНА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ на всички деца!