2. клас

Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Табло по изобразително изкуство за 2. клас...
Ново

Табло по изобразително изкуство за 2. клас...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

rating

Помагало за домашна работа по математика за 2. кла...

8.00 лв.

Без данък: 8.00 лв.

Помагалото за домашна работа по математика за 2. клас е предвидено за допълнителни упражнения на учениците по време на тяхната самоподготовка, както и за реализиране на диференциран подход в задължителните учебни часове по предмета. Помагалото е съставено от 111 теми – естествено продължение на ..

Мариана Иванова

Самодиктовки и диктовки за 2. клас...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Помагалото е създадено по новата учебна програма. ✓ Съвместимо е с всички одобрени учебници по български език за 2. клас.✓ Може да се използва в клас и за допълнителна работа у дома.ПОМАГАЛОТО Е СТРУКТУРИРАНО ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:Всеки разтвор включва кратък текст за самодиктовка:– детето чете, закрива ..

Любен Витанов

Спазвам правилата. Учебно помагало за часа на клас...

7.00 лв.

Без данък: 7.00 лв.

Изпитано в практиката на учителите и доказало предимствата си!Помагалото е преработено съобразно новата учебна програма по БДП за 2. клас, одобрена със заповед № РД09-2684/20.09.2018 г. на МОН.„Спазвам правилата“ покрива очакваните резултати и стандарти за обучение по БДП, защита от бедствия и авар..

Табло по български език за 2. клас – части на речт...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

Табло по математика 2. клас

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

Ангелина Жекова

Уча лесно правописа 2. клас - ново преработено изд...

4.50 лв.

Без данък: 4.50 лв.

Преработено по новата учебна програма. Учебно помагало по български език за 2. клас Учениците учат лесно и трайно правописните правила. • правилата са в… рими! • примерите сe запомнят лесно! • упражненията са забавни! За целодневното обучение и за самоподготовка у дома...

Румяна Нешкова

Чета с разбиране 2. клас - ново преработено издани...

6.00 лв.

Без данък: 6.00 лв.

Преработено по новата учебна програма. С учебното помагало се затвърдява правилното прилагане на изучаваните правописни правила, формират се умения за четене с разбиране. Съдържа: текстове за диктовка, съобразени с учебното съдържание; достъпни и кратки текстове за четене с разбиране и въпрос..

Мария Бунева

Зная, мога и успявам за 2. клас...

7.20 лв.

Без данък: 7.20 лв.

Учебното помагало съдържа: • Тестове за входна и изходна диагностика по БЕЛ, математика и околен свят в два варианта, по новата учебна програма на МОН;• Критерии, показатели и скала за критериално и формиращо оценяване;• Проект „Вечер на математиката” със задачи за подготовка, представяне и оценя..

доц. д-р Здравка Новакова, Спас Къндев

Аз решавам задачи! Учебно помагало по математика з...

5.50 лв.

Без данък: 5.50 лв.

Аз решавам задачи! Учебно помагало по математика за 2. клас Учебното помагало допълва уроците от учебниците по математика с разнообразни задачи. С тях се затвърждават, разширяват и задълбочават знанията на учениците, формират се навици и се развива мисленето. Помагалото следва учебното съдържание ..

Румяна Нешкова

Учебно помагало по български език и литература за ...

6.00 лв.

Без данък: 6.00 лв.

УЧЕБНО ПОМАГАЛО ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗА ИЗБИРАЕМИТЕ УЧЕБНИ ЧАСОВЕ ЗА 2. КЛАС. Учебното помагало е подходящо за надграждане на знанията и за формиране и усъвършенстване на уменията и компетентностите на второкласниците по български език и литература в избираемите учебни часове.• Съобразе..

Минка Кирилова

Учебно помагало по математика за избираемите учебн...

5.50 лв.

Без данък: 5.50 лв.

Учебното помагало е предвидено за избираемите учебни часове по математика във втори клас, но може да се използва и в задължителните учебни часове по предмета. Подходящо е за осъществяване на диференциран подход в класната и в домашната работа на учениците, както и за подпомагане на самостоятелната и..

Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)