6. клас

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Любен Витанов

Спазвам правилата. Учебно помагало за часа на клас...

6.00 лв.

Без данък: 6.00 лв.

Учебното помагало е съобразено с новата програма по безопасност на движението по пътищата (БДП) от 20.09.2018 г. за 6. клас. СЪДЪРЖАНИЕ MОЕТО УЧИЛИЩЕ ВИДОВЕ ПЪТИЩА. ПЪТНА МРЕЖА ПЛАНИРАМЕ ЗАЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ НАРОДНИ ГЕРОИ ПРОЦЕС НА ГОРЕНЕ. ПРИЧИНИ ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ПОЖАРИ..

Ваня Кръстанова, Даниела Лалова, Милена Рашкова, Дафинка Николова, Светозар Любомиров

Код: знам повече за 6. клас - ново преработено изд...

6.50 лв.

Без данък: 6.50 лв.

Учебното помагало: 1. Е СЪОБРАЗЕНО С ДОИ ЗА УЧЕБНОТО СЪДЪРЖАНИЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗА 6. КЛАС И СЛЕДВА ХРОНОЛОГИЧНО УЧЕБНИЯ МАТЕРИАЛ; 2. СЪДЪРЖА 14 ТЕСТА, ОТ КОИТО: - 10 варианта по български език и литература по формата на националното външно оценяване. В тях са включени новият тип ..

Милена Рашкова, Даниела Лалова, Венцислав Божинов, Мария Бунева

Учебно помагало по български език и литература за ...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Български език и литература за избираемите часове за 6. клас по новата програма. • Помагалото за избираемите часове по български език и литература предлага по една тема за всяка учебна седмица, следвайки учебните програми.• Темите са съобразени с материала, изучаван през седмицата, като се допълв..

Светла Атанасова

Чета с разбиране 6. клас

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Помагалото „Чета с разбиране“ е изготвено в съответствие с утвърдените международни практикипри оценяване на уменията на учениците за работа с текст. То е подходящо както при работата на учениците в клас, така и при тяхната самоподготовка. • Текстовете, включени в помагалото, са от различни сфери..

Светла Петрова

Учебна тетрадка по история и цивилизации за 6. кла...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Тетрадка към учебника по история и цивилизации за 6. клас. Тетрадката е разработена в допълнение към учебника по история и цивилизации за 6. клас. В нея са включени задачи, които Вие бихте могли да използвата при работата в клас, за да получите бърза обратна връзка дали учениците са разбрали един и..

Юлия Мишкова

История и цивилизация 6. клас...

22.68 лв.

Без данък: 22.68 лв.

div#product-container a::before { content: "\1F517 "; } div#product-container a { text-decoration: underline; } Учебник по история и цивилизации за 6. клас по новата програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 18,99 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 1,51 ЛВ. Учебникът е одобрен от МОН.Учебния..

Мария Бунева

Учебна тетрадка по литература за 6. клас...

5.50 лв.

Без данък: 5.50 лв.

Тетрадка към учебника по литература за 6. клас. Тетрадката е съобразена с темите по литература по новата учебна програма. Предназначена е за задължителните учебни часове по литература и може да се използва както за работа в клас, така и за домашна работа. Работата с тетрадката ще подпомогне ра..

Йорданка Божинова

Литература 6. клас

14.43 лв.

Без данък: 14.43 лв.

div#product-container a::before { content: "\1F517 "; } div#product-container a { text-decoration: underline; } Учебник по литература за 6. клас по новата учебна програма. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 16,90 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 1,09 ЛВ. Учебният комплект по българ..

Катя Минчева

Учебна тетрадка по български език за 6. клас...

4.70 лв.

Без данък: 4.70 лв.

Тетрадка към учебника по български език за 6. клас. Тетрадката е съобразена изцяло с новата учебна програма по български език за 6. клас. Разработени са упражнения и задачи към темите от програмата, което прави тетрадката приложима към всеки учебник. Предназначена е за задължителните учебни ча..

Мария Бунева

Български език 6. клас

17.53 лв.

Без данък: 17.53 лв.

div#product-container a::before { content: "\1F517 "; } div#product-container a { text-decoration: underline; } Учебник по български език за 6. клас по новата учебна програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 16,90 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 1,09 ЛВ. Учебният комплект по български ез..

Кирил Димчев, Илияна Горанова

Текстове и задачи по български език за 6. клас...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебното помагало „Текстове и задачи по български език за 6. клас “: • е предназначено за всички шестокласници, независимо с кой учебник работят; • е съобразено с изискванията на програмата по български език за 6. клас; • съдържа текстове за анализ и за редактиране;• включва разноо..

Магдалина Дерменджиева

Сами на пътя 6. клас Уч. помагало по БДП...

4.50 лв.

Без данък: 4.50 лв.

Учебното помагало е одобрено със Заповед № РД 09-584/29.04.2005 г. на министъра на образованието и науката...

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)