Тагове: Антонио Мартин Моралес

Преследването на магьосника

14.00 лв.
  • Автор: Антонио Мартин Моралес
  • Превод: Стефан Гечев
  • ISBN: 978-954-320-394-9
  • Корици: меки
  • Страници: 256
  • Формат: 14х21
  • Дата на Издаване: Очаквайте

Ремо забеляза как изведнъж очите на вещера почервеняха и започнаха да искрят силно. Това, което се случи после направо го изуми. Магьосникът се заиздига от земята, дрехите му се развяха от несъществуващ тайфун. Косата му побеля. Светлина лумна под кожата по ръцете и лицето му. Крещеше, но дали беше от болка или пък от демонично обсебване... Ръцете му се удължиха, пръстите му нарастваха от неудържим тласък и скоро се превърнаха в хищни лапи с черни и закривени нокти. Гърбът му се огъна и изникнаха две гърбици, пълни с бълбукаща и зловонна маса, която избухна в червени пръски. В основата им избуяха крила, които нарастваха стремително и за няколко мига достигнаха гигантски размери. Главата му се удължи от необичайна подутина точно на челото му. На върха на издатината се появиха две остри резки, от които изригнаха фонтани кръв и гной, след което два рога запушиха раните и започнаха да се уголемяват неудържимо. Брадичката му се изостряше напред и челюсти с дълги като моркови зъби зейнаха заедно с вой като на настъпено куче, но усилен десетки пъти. След виенето прозвуча стържещ гърлен звук, подобен на конско цвилене, примесено с ръмжене на разярена мечка и мучене на развилнял се див звяр.

Отзиви

Джон Хелингс 09/04/2023

Написана е невероятно - исках още и още и още. Този писател определено знае как да те накара да не пускаш книгата. Брутален свят на магии и богове, дракони, вещици, магъосници, изчадия и войни. Жестоко приключение!

Ваня 09/01/2022

Ооо да! Великолепна! Очаквам с нетърпение още от автора!

Йоханес Хоханес 09/10/2020

Книгата е един път! Героите определено са изградени с мисъл, хареса ми и как историята се разкрива постепено и на порции, постепенно нещата си идват на мястото. Едно от най-добрите и поглъщащи фентъзита, на които съм попадал. За първи път чета испански автор, едва ли ще е за последен. Ремо ми беше антипатичн отначало, но постепенно го разбрах.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha