Книги
Учебна литература
За Учителя
Художествена литература

» Обратно

Червени морета под червени небета

Червени морета под червени небета

Автор: Скот Линч

ISBN: 978-954-320-321-5
Категория: Художествена литература
Корици: Меки, Формат: 14х21, Страници: 768, Тегло: 814 гр

Изчерпана

Цена: 23.00 лв.

Гласували: 29

Крадец и изключителен мошеник, Локи Ламора и верният му до гроб Джийн Танен напускат родния град. Те обаче не могат вечно да бягат и когато спират, решават да поемат към най-богатата и непревземаема мишена на хоризонта - града държава Тал Верар. И към Кулата на греха. Кулата на греха е най-изтънченият, най-прочутият и най-силно охраняваният дом за хазарт на света. Уставът за поведението в Кулата на греха е неписан, но строг като устава на религиозна секта. Съвсем просто и съвсем неоспоримо, ако те хванат да мамиш тук, това означава смърт. Предизвикателство, на което Локи Ламора не може да устои...но перфектното престъпление на Локи ще трябва да почака. Скот Линч изплита интригуваща и завладяваща история, приказка за безбрежни морета и за вероломни хитрости, за вярност и предателство, за дружба, изпитана в най-критични моменти. Напрегнато действие, изпълнено с вълнуващи обрати и коварни съзаклятия - романът на Линч е безспорен хит и възпламеняващо четиво за всички любители на приключенията и изкусната измама.


» Добави коментар

Издателство РИВА

01.06.2011

Благодарим за хубавите думи! Ще се постараем и за в бъдеще да ви доставяме насладата от хубавата книга. Очакваме да бъде завършена третата част от поредицата, за да ви я предоставим.

Георги

22.05.2011

Здравейте! Спомням си преди години, когато излезе първата книга с какъв ентусиазъм си я взех (тогава още имах време да чета дебели книги без да се замислям за други неща) и какво удоволствие породи у мен когато я завърших. Преди няколко дни излязох да си търся отново нещо дебело за да възобновя традицията и съвсем случайно попаднах не толкова на заглавието, колкото на шрифта. От там насетне всичко беше ясно... :) Искам да ви попитам обаче две неща: - спомням си, че преди време специално беше станало на въпрос - не е ли Лок (вместо Локи) главният герой? - и нямаше ли да е по-добре заглавие от рода на "Червени морета под червени небеса" вместо сегашното? Адмирации за желанието и верността към читателите, както и едно голямо БЛАГОДАРЯ! :)

Издателство РИВА

13.01.2011

Третата част още не е издадена и не е реално да я очаквате в България през тази година. Държим връзка с литературния агент и ще реагираме веднага, за да ви я предоставим възможно най-бързо.

Междувременно сме предвидили създаването на нова рубрика "Фентъзи" и издаването на други подобни заглавия, за да не угасна у вас копнежът по този вид литература.

Подскажете и вие заглавия!

Denna

09.01.2011

Кога да очакваме "The Republic of Thieves"? Има ли шанс да е тази година?

valiovalenti

03.10.2010

Просто велика... Дано третата дойде по-бързо. Дотогава Пол Дохърти

Павлин Николов

10.09.2010

Благодаря за бързия отговор, ще чакам с нетърпение.

Издателство РИВА

09.09.2010

Ще направим всичко възможно. Ценим читателите си и уважаваме желанията им.

Павлин Николов

08.09.2010

Е доживяхме я тази книга. Да си призная напоследък доста ме съмняваше. ПП. До колкото знам премиерата The Republic of Thieves ще бъде на 11 февруари догодина. Има ли някакъв шанс да се появи в България преди 2012-та?

Издателство РИВА

25.08.2010

Книгата е под печат. Очакваме я на 7 септември.

Григор Петров

24.08.2010

А кога долу-горе да я очкваме?

Сашо

23.08.2010

Много Ви Благодаря !!! С нетърпение я чаках, станах и аз като малките деца :)))))))))

 

Вашето име:
E-mail:
Вашето мнение:

Моля, въведете кода
Други книги от категория „Художествена литература“