Други

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Цветомир Луканов

С ръка на сърцето

35.00 лв.

Без данък: 35.00 лв.

Проф. Цветомир Луканов, дм, разказва вълнуващи истории, белязали професионалния му път от млад лекар в България до международно признат хирург и завеждащ Клиниката по детска сърдечна хирургия на Универститетската болница в Хайделберг. Детските сърдечни хирурзи са част високотехнологичната медицина ..

Александра Ф. Трифонова

Иконите от църкв...

0.00 лв.

Без данък: 0.00 лв.

Университетският комплекс по хуманитаристика „Алма Матер“ (УКХ) функционира от м. декември 2009 г. и е финансиран по проект от фонд „Научни изследвания“ към Министерството на науката и образованието. Основната цел на УКХ е изграждането и утвърждаването на силно и конкурентноспособно научноизследова..

Ваня Сланчева-Банева

Съвременният диз...

10.00 лв.

Без данък: 10.00 лв.

Моделът за съвременния дизайн на образователната услуга във висшето бизнес училище е основан на екипното преподаване, в което участват преподавателят, представител на бизнеса и студентът. Акцентът е поставен върху дизайна на равнопоставеност между трите страни, всяка от които играе типичната си роля..

Letiashtata Kozzila Erato

Тук сме заради л...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

За много от активните потребители Letiashtata Kozzila Erato е явление, което разведрява и провокира пребиваването им в „Социалната мрежа“. Дори и да не сте от тях, най-вероятно вече се е случвало да попаднете на някой от нейните неподражаеми статуси. Те биват гневни, шеговити, трогателни, забавни, н..

Ваня Сланчева-Банева

Основи на маркет...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

Книгата изяснява маркетирането на услугите в теоретичен и практически план. Запознава с характерните черти на услугите и с техния разширен маркетингов микс, който освен елементите „продукт“, „пласмент“, „цена“, „промоция“, включва и „процес“, „предметна среда“ и „персонал, потребители и посетители“...

Г. Хауард Потийт

Английска кухня

1.00 лв.

Без данък: 1.00 лв.

Традиционната британска кухня се е запазила през вековете до наши дни въпреки период на забрава в много ресторанти. Днес старите рецепти, като например йоркширският пудинг, пай по овчарски, задушено овнешко по ирландски или мусака от бъбреци (съхранена от 1850 година), отново са гордостта на британс..

Йордан Марков

Аритмии, пейсмей...

10.00 лв.

Без данък: 10.00 лв.

Йордан Стайков МАРКОВ е завършил хуманна медицина в Медицинския факултет - София през 1953 г. Придобил специалност по хирургия през 1959 г. Специализирал сърдечна хирургия в Париж и Москва. От 1964 г. е сърдечен хирург в Националния център по сърдечносъдови заболявания (НЦССЗ). Кандидат на медицинск..

Г. Хауард Потийт

Как да започнете...

8.20 лв.

Без данък: 8.20 лв.

Управление, финанси, данъци, застраховане, маркетинг, безопасност. Книгата съдържа препоръките на Управлението за малкия бизнес на САЩ, които в достъпна форма дават незаменима информация и отговарят на всички въпроси, пред които се изправят начинаещите предприемачи...

Недялко Йорданов

Как да открием г...

0.00 лв.

Без данък: 0.00 лв.

В тази книга за първи път се публикуват схемите и поясненията към тях за няколко вида скъпо струваща апаратура за търсене на големи съкровища. Обяснени са принципите на работа, предимствата и грешките, които могат да се допуснат при използването й. Схемната документация е изложена във вид, който поз..

Г. Хауард Потийт

Руска кухня

1.00 лв.

Без данък: 1.00 лв.

Като всяка национална кухня, руската също е съвкупност от технологични способи и кулинарни навици, както и от състава на хранителните продукти с особеностите на приготовлението им, формирало се исторически в процеса на многовековното развитие на Русия. Същественото за всяка кухня е не само какви хра..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)