2. клас

Показани 1 от 30 | 30 (1 Страници)

За малките читат...

4.90 лв.

Без данък: 4.90 лв.

„За малките читатели от 2. клас“ развива умението за самостоятелно четене и подпомага разбирането на текста. – Обяснява особеностите на жанровете – приказка, разказ, басня, народна песен, стихотворение и гатанка. – Изяснява характера на изразните средства. – Съдържа интересни въпроси, които стимулират чете..

Табло по изобраз...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

Нашите празници

10.00 лв.

Без данък: 10.00 лв.

В книгата са включени някои от най-важните празници, които се отбелязват от началото до края на учебната година. Това са официални празници като Деня на независимостта и Деня на народните будители, религиозни като Рождество Христово, Великден, Гергьовден, международни – Ден на Земята и Ден на детето, и др.Дадена е крат..

Помагало за дома...

8.00 лв.

Без данък: 8.00 лв.

Помагалото за домашна работа по математика за 2. клас е предвидено за допълнителни упражнения на учениците по време на тяхната самоподготовка, както и за реализиране на диференциран подход в задължителните учебни часове по предмета. Помагалото е съставено от 111 теми – естествено продължение на всеки урок от задълж..

Мариана Иванова

Самодиктовки и д...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Помагалото е създадено по новата учебна програма. ✓ Съвместимо е с всички одобрени учебници по български език за 2. клас.✓ Може да се използва в клас и за допълнителна работа у дома.ПОМАГАЛОТО Е СТРУКТУРИРАНО ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:Всеки разтвор включва кратък текст за самодиктовка:– детето чете, закрива написаното и пише за..

Любен Витанов

Спазвам правилат...

7.00 лв.

Без данък: 7.00 лв.

Изпитано в практиката на учителите и доказало предимствата си!Помагалото е преработено съобразно новата учебна програма по БДП за 2. клас, одобрена със заповед № РД09-2684/20.09.2018 г. на МОН.„Спазвам правилата“ покрива очакваните резултати и стандарти за обучение по БДП, защита от бедствия и аварии и гражданско обра..

Табло по българс...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

Табло по математ...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

Ангелина Жекова

Уча лесно правоп...

4.50 лв.

Без данък: 4.50 лв.

Преработено по новата учебна програма. Учебно помагало по български език за 2. клас Учениците учат лесно и трайно правописните правила. • правилата са в рими! • примерите сe запомнят лесно! • упражненията са забавни! За целодневното обучение и за самоподготовка у дома...

Румяна Нешкова

Чета с разбиране...

6.00 лв.

Без данък: 6.00 лв.

Преработено по новата учебна програма. С учебното помагало се затвърдява правилното прилагане на изучаваните правописни правила, формират се умения за четене с разбиране. Съдържа: текстове за диктовка, съобразени с учебното съдържание; достъпни и кратки текстове за четене с разбиране и въпроси към тях; тестови..

Мария Бунева

Зная, мога и усп...

7.20 лв.

Без данък: 7.20 лв.

Учебното помагало съдържа: • Тестове за входна и изходна диагностика по БЕЛ, математика и околен свят в два варианта, по новата учебна програма на МОН;• Критерии, показатели и скала за критериално и формиращо оценяване;• Проект „Вечер на математиката” със задачи за подготовка, представяне и оценяване на проекта;• Пр..

доц. д-р Здравка Новакова, Спас Къндев

Аз решавам задач...

5.50 лв.

Без данък: 5.50 лв.

Аз решавам задачи! Учебно помагало по математика за 2. клас Учебното помагало допълва уроците от учебниците по математика с разнообразни задачи. С тях се затвърждават, разширяват и задълбочават знанията на учениците, формират се навици и се развива мисленето. Помагалото следва учебното съдържание по теми съобразно но..

Румяна Нешкова

Учебно помагало ...

6.00 лв.

Без данък: 6.00 лв.

УЧЕБНО ПОМАГАЛО ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗА ИЗБИРАЕМИТЕ УЧЕБНИ ЧАСОВЕ ЗА 2. КЛАС. Учебното помагало е подходящо за надграждане на знанията и за формиране и усъвършенстване на уменията и компетентностите на второкласниците по български език и литература в избираемите учебни часове.• Съобразено е с новата учебна..

Минка Кирилова

Учебно помагало ...

5.50 лв.

Без данък: 5.50 лв.

Учебното помагало е предвидено за избираемите учебни часове по математика във втори клас, но може да се използва и в задължителните учебни часове по предмета. Подходящо е за осъществяване на диференциран подход в класната и в домашната работа на учениците, както и за подпомагане на самостоятелната им работа в рамките н..

Орлин Дворянов

Изобразително из...

9.44 лв.

Без данък: 9.44 лв.

Учебник по изобразително изкуство за 2. клас по новата учебна програма. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 10,00 / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,55 Учебникът е одобрен от МОН.Учебникът е част от комплект, който включва: • Учебник;• Електронно четим учебник;• Електронни ресурси;• Книга за учителя;• Годишно тематично разпределение...

Рая Ковачева

Тетрадка по музи...

3.90 лв.

Без данък: 3.90 лв.

Тетрадка към учебника по музика за 2. клас...

Рая Ковачева

Музика 2. клас

12.22 лв.

Без данък: 12.22 лв.

div#product-container a::before { content: "\1F517 "; } div#product-container a { text-decoration: underline; } Учебник по музика за 2. клас по новата програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 10,00 / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,49Учебникът е одобрен от МОН.Учебникът е част от комплект, който включва: ..

Доц. Любка Алексиева

Тетрадка по мате...

5.94 лв.

Без данък: 5.94 лв.

Тетрадка №2 към учебника по математика за 2. клас. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 4,82 ЛВ...

Ефросина Ангелова-Ананиева

Тетрадка по мате...

5.71 лв.

Без данък: 5.71 лв.

Тетрадка №1 към учебника по математика за 2. клас. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 4,63 ЛВ...

Минка Кирилова

Математика 2. клас

13.50 лв.

Без данък: 13.50 лв.

div#product-container a::before { content: "\1F517 "; } div#product-container a { text-decoration: underline; } Учебник по математика за 2. клас по новата учебна програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 14,00/ ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,57 Учебният комплект по математика за 2. клас включва: • Учебник;• Д..

Нели Иванова

Тетрадка към чит...

7.74 лв.

Без данък: 7.74 лв.

Тетрадка към читанка за 2. клас.   ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 6,28 ЛВ...

Читанка 2. клас
Няма наличност

Румяна Нешкова

Читанка 2. клас

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

Читанка за 2. клас по новата учебна програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 12,00 / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,63 Читанката е част от комплект по български език и литература за 2. клас, който включва: • Учебник по български език за 2. клас и 3 тетрадки (Тетрадка № 1, 2 и 3) към него;• Тетрадка към читанката;• div#product-cont..

Нели Иванова

Тетрадка по бълг...

5.33 лв.

Без данък: 5.33 лв.

Тетрадка №3 по български език за 2. клас към учебника по български език. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 4,33 ЛВ...

Румяна Нешкова

Тетрадка по бълг...

4.47 лв.

Без данък: 4.47 лв.

Тетрадка №2 по български език за 2. клас към учебника по български език. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 3.62 ЛВ...

Нели Иванова

Тетрадка по бълг...

4.65 лв.

Без данък: 4.65 лв.

Тетрадка №1 по български език за 2. клас към учебника по български език. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 3,77 ЛВ...

Румяна Нешкова

Български език 2...

14.90 лв.

Без данък: 14.90 лв.

div#product-container a::before { content: "\1F517 "; } div#product-container a { text-decoration: underline; } Учебник по български език за 2. клас по новата учебна програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 14,90 / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,63Учебният комплект по български език и литература на ИК "Р..

доц. д-р Любен Витанов, Лиляна Дворянова

Приказна зимна в...

8.50 лв.

Без данък: 8.50 лв.

Помогнете на вашето дете да развие своята креативност, сръчност и любопитство!Прекрасна книжка за зимната ваканция с четива, празнични игри и украси на дома и елхата.Съдържа приложения с оригинални играчки, които децата изработват сами, с приятели или родители.ПРИКАЗНА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ – поредица, предназначена за деца о..

доц. д-р Л. Витанов, Евтимия Манчева, Севделина Витанова, Минка Кирилова, Маргарита Тороманова

Голямата ваканци...

9.00 лв.

Без данък: 9.00 лв.

td { padding: 0 15px; } 64 цветни страници+ допълнителни цветни приложения от картон: • Художествени текстове • Задачи и упражнения по български език и математика • Малка енциклопедия • Любопитна информация • Задачи за рисуване и оцветяване • Игри за развитие на вниманието и мисленето • Конструк..

табло Спазвам пр...

12.00 лв.

Без данък: 12.00 лв.

..

Сами на пътя 2. ...
Няма наличност

Магдалина Дерменджиева

Сами на пътя 2. ...

3.00 лв.

Без данък: 3.00 лв.

Учебното помагало отговаря на държавните образователни изисквания за учебниците и учебните помагала и е одобрено с протокол № 32 от 03.08.2001 г. на МОН...

Показани 1 от 30 | 30 (1 Страници)