6. клас

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Мария Бунева

Български език 6...

17.53 лв.

Без данък: 17.53 лв.

Учебник по български език за 6. клас по новата учебна програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 13 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 1.04 ЛВ. Учебният комплект по български език на ИК "РИВА" АД за 6. клас включва:• Учебник;• Учебна тетрадка по български език за 6. клас;• Електронно четим учебник;• Електронни ресу..

Юлия Мишкова

История и цивили...

22.68 лв.

Без данък: 22.68 лв.

Учебник по история и цивилизации за 6. клас по новата учебна програма. Всеки учител, който избере учебния комплект по история и цивилизации на ИК "РИВА" АД, ще получи БЕЗПЛАТНО: Учебник. Можете да разгледате PDF на учебника ТУК. Тетрадка по история и цивилизации за 6. клас. Можете да я вид..

Ваня Кръстанова, Даниела Лалова, Милена Рашкова, Дафинка Николова, Светозар Любомиров

Код: знам повече...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебното помагало: 1. Е СЪОБРАЗЕНО С ДОИ ЗА УЧЕБНОТО СЪДЪРЖАНИЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗА 6. КЛАС И СЛЕДВА ХРОНОЛОГИЧНО УЧЕБНИЯ МАТЕРИАЛ; 2. СЪДЪРЖА 14 ТЕСТА, ОТ КОИТО: - 10 варианта по български език и литература по формата на националното външно оценяване. В тях са включени новият тип ..

Йорданка Божинова

Литература 6. клас

14.43 лв.

Без данък: 14.43 лв.

Учебник по литература за 6. клас по новата учебна програма. ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 13 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 1.04 ЛВ.Учебният комплект по български език на ИК "РИВА" АД за 6. клас включва:• Учебник;• Учебна тетрадка по литература за 6. клас;• Електронно четим учебник;• Електронни ресурси;• Кн..

Магдалина Дерменджиева

Сами на пътя 6. ...

4.50 лв.

Без данък: 4.50 лв.

Учебното помагало е одобрено със Заповед № РД 09-584/29.04.2005 г. на министъра на образованието и науката...

Любен Витанов

Спазвам правилат...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебното помагало е съобразено с новата програма по безопасност на движението по пътищата (БДП) от 20.09.2018 г. за 6. клас. СЪДЪРЖАНИЕ MОЕТО УЧИЛИЩЕ ВИДОВЕ ПЪТИЩА. ПЪТНА МРЕЖА ПЛАНИРАМЕ ЗАЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ НАРОДНИ ГЕРОИ ПРОЦЕС НА ГОРЕНЕ. ПРИЧИНИ ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ПОЖАРИ..

Кирил Димчев, Илияна Горанова

Текстове и задач...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебното помагало „Текстове и задачи по български език за 6. клас “: е предназначено за всички шестокласници, независимо с кой учебник работят е съобразено с изискванията на програмата по български език за 6. клас съдържа текстове за анализ и за редактиране включва разнообра..

Катя Минчева

Учебна тетрадка ...

4.70 лв.

Без данък: 4.70 лв.

Тетрадка към учебника по български език за 6. клас. Тетрадката е съобразена изцяло с новата учебна програма по български език за 6. клас. Разработени са упражнения и задачи към темите от програмата, което прави тетрадката приложима към всеки учебник. Предназначена е за задължителните учебни ча..

Светла Петрова

Учебна тетрадка ...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Тетрадка към учебника по история и цивилизации за 6. клас. Тетрадката е разработена в допълнение към учебника по история и цивилизации за 6. клас. В нея са включени задачи, които Вие бихте могли да използвата при работата в клас, за да получите бърза обратна връзка дали учениците са разбрали един и..

Мария Бунева

Учебна тетрадка ...

4.70 лв.

Без данък: 4.70 лв.

Тетрадка към учебника по литература за 6. клас. Тетрадката е съобразена с темите по литература по новата учебна програма. Предназначена е за задължителните учебни часове по литература и може да се използва както за работа в клас, така и за домашна работа. Работата с тетрадката ще подпомогне ра..

Милена Рашкова, Даниела Лалова, Венцислав Божинов, Мария Бунева

Учебно помагало ...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Български език и литература за избираемите часове за 6. клас Помагалото за избираемите часове по български език и литература предлага по една тема за всяка учебна седмица, следвайки учебните програми. Темите са съобразени с материала, изучаван през седмицата, като се допълват, разширяват и затвъ..

Светла Атанасова

Чета с разбиране...

4.00 лв.

Без данък: 4.00 лв.

Помагалото „Чета с разбиране“ е изготвено в съответствие с утвърдените международни практикипри оценяване на уменията на учениците за работа с текст. То е подходящо както при работата на учениците в клас, така и при тяхната самоподготовка. Текстовете, включени в помагалото, са от различни сфери н..

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)