7. клас

Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Елена Николова, Милена Рашкова, Даниела Лалова, Дафинка Николова

Български език 7...

17.50 лв.

Без данък: 17.50 лв.

Учебник по български език за 7. клас по навата програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 17,50 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,35 ЛВ.Учебният комплект отговаря напълно на програмата на МОН по български език за 7. клас и гарантира отлична подготовка за Националното външно оценяване. • Учебникът отговаря на прог..

Милко Палангурски, Иван Русев, Лъчезар Стоянов, Виолета Стойчева, Юлия Симеонова

История и цивили...

20.60 лв.

Без данък: 20.60 лв.

Учебник по история и цивилизации за 7. клас по новата учебна програма. Към учебника има: Книга за учителя Годишно тематично разпределние Електронни ресурси ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 20,60 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,42 ЛВ...

Ваня Кръстанова, Даниела Лалова, Милена Рашкова, Дафинка Николова, Светозар Любомиров

Код: знам повече...

5.50 лв.

Без данък: 5.50 лв.

Код: знам повече за 7. клас – по новата учебна програма Учебното помагало: е съобразено с учебната програма по български език и литература за 7. клас и модела на НВО по БЕЛ за учебната 2018 – 2019г.; е предназначено за работа в часовете по ЗП, ИУЧ, ФУЧ и самостоятелна подготовка; съдържа 13..

Венцислав Божинов, Мария Бунева, Йорданка Божинова

Литература 7. клас

20.00 лв.

Без данък: 20.00 лв.

Учебник по литература за 7. клас по новата учебна програма.ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 16,50 ЛВ. / ЕЛ. ЧЕТИМ УЧЕБНИК: 0,38 ЛВ. Учебният комплект отговаря напълно на програмата на МОН по литература за 7. клас и гарантира отлична подготовка за Националното външно оценяване. • Уче..

Магдалина Дерменджиева

Сами на пътя 7. ...

4.50 лв.

Без данък: 4.50 лв.

Учебното помагало е одобрено със Заповед № РД 09-584/29.04.2005 г. на министъра на образованието и науката...

Иван Бардов

Спазвам правилат...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебното помагало е съобразено с новата програма по безопасност на движението по пътищата (БДП) от 20.09.2018 г. за 7. клас. СЪДЪРЖАНИЕ Нашето училище Накъде след седми клас? План за действие при бедствия, аварии и пожари Ученически съвет. План на класа Приемните изпити Ден на народните буд..

Кирил Димчев, Илияна Горанова

Текстове и задач...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Одобрено със Заповед № РД 09-244/05.03.2015 г. на министъра на образованието и науката Учебното помагало „Текстове и задачи по български език за 7. клас “: е предназначено за всички седмокласници, независимо с кой учебник работят е съобразено с изискванията на програмата по български ..

Елена Николова, Милена Рашкова, Даниела Лалова

Учебна тетрадка ...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебна тетрадка по български език за 7. клас по новата учебна програма Тетрадката е съобразена изцяло с новата учебна програма по български език за 7. клас. Включените упражнения са към темите от програмата, което прави тетрадката приложимакъм всеки учебник. Тетрадката може да се използва както..

Виолета Стойчева, Юлия Симеонова

Учебна тетрадка ...

5.00 лв.

Без данък: 5.00 лв.

Учебната тетрадка е разработена в съответствие с държавния образователен стандарт за общообразователна подготовка по история и цивилизации и в синхрон със съдържанието на учебника. Тя е част от учебния комплект по история и цивилизации за 7. клас на ИК "РИВА" АД. Авторите са включили текстове, до..

Венцислав Божинов

Учебна тетрадка ...

4.70 лв.

Без данък: 4.70 лв.

Учебна тетрадка по литература за 7. клас по новата учебна програма Тетрадката е съобразена с темите по литература по новата учебна програма. Предназначена е за задължителните учебни часове по литература и може да се използвакакто за работа в клас, така и за домашна работа. Работата с тетрадката..

Милена Рашкова, Даниела Лалова, Дафинка Николова, Мария Бунева, Венцислав Божинов

Учебно помагало ...

6.20 лв.

Без данък: 6.20 лв.

Учебно помагало по български език и литература за избираемите часове за 7. клас по новата учебна програма Помагалото за избираемите часове предлага по една тема за всяка учебна седмица, като е разделено на две части – Български език и Литература. Така се дава възможност за по-голяма свобода за рабо..

Венцислав Божинов, Мария Бунева, Йорданка Божинова

Христоматия за в...

8.00 лв.

Без данък: 8.00 лв.

В помагалото са включени ВСИЧКИ ТЕКСТОВЕ НА БЪЛГАРСКИ АВТОРИ ОТ 5., 6. и 7. клас, задължителни за НВО. След всяко произведение има ТЕСТ ЗА САМОПРОВЕРКА, а при творбите, състоящи се от няколко части има ТЕСТ СЛЕД ВСЯКА ЧАСТ. След всяка творба или отделна част има ВЪПРОСИ И ЗАДАЧИ, които подпомагат ..

Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)