Очаквайте

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Kак да отвличаш ...
Ново

Kак да отвличаш ...

0.00 лв.

Без данък: 0.00 лв.

„Стегнато написана история, бързо развиващо се действие, свирепа социална сатира, изключително приятна за четене. Романът създава запомнящ се свят, полят с гхи и мръсотия, потънал в прахоляк и корупция. Забавен и същевременно проницателен дебют.“ „Съндей Таймс“   „За първото отвл..

Зелена Безбрежност
Ново

Зелена Безбрежност

16.00 лв.

Без данък: 16.00 лв.

Зелена безбрежност Йоанна се придвижи близо, съвсем близо до морето, нежно и внимателно положи мандолината и мраморната глава на Медуза на пясъка. Сетне, напълно изтощена от последните събития и вълнения, легна до тях. Когато малко по-късно луната изгря, картината, която представляваха за..

Избрани репортаж...

0.00 лв.

Без данък: 0.00 лв.

Учебното помагало предлага надежден методически подход за изучаването на част от творчеството на писателя Георги Марков и дава възможност на младия читател да опознае обществено-политическия живот в България през периода от средата на 40-те до 70-те години на XX век посредством литературния текс..

Поглед отдалече
Ново

Поглед отдалече

0.00 лв.

Без данък: 0.00 лв.

Сборникът съдържа публицистични текстове и интервюта, които проследяват събития и съобщават факти от различни държави. Впрочем повечето от тях отразяват моменти от случващото се в България през годините на прехода от диктатура към демокрация. Не приемам преднамереното твърдение на привържениц..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)