Очаквайте

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Котка на голо

oчаквайте

Без данък: 0.00 лв.

Йоско живее в Испания вече петнайсет години. Не харесва испанците, но стои там.  Животът му е един кръговрат – нощ след ден, кахър след проблем, разход след харч и идиот след тъпак. Разказът ни носи плавно през дните на един мъж, оставил в миналото близки, приятели и много любови. Минава през летата на младост..

Основните закони...
Ново

Основните закони...

8.00 лв.

Без данък: 8.00 лв.

Петте закона, които потвърждават изконния ни страх: глупавите хора управляват света. От незапомнени времена мощна тъмна сила е възпрепятствала растежа на човешкото благосъстояние и щастие. Тя е по-могъща от мафията или армията. Има глобални катастрофални ефекти и може да се намери навсякъде – от най-мощните заседате..

Под каската на д...

oчаквайте

Без данък: 0.00 лв.

Как би изглеждал един високотехнологичен свят, в който хората живеят в илюзорността на пълна хармония и щастие? Как биха се чувствали те в свят, в който технологиите предпазват човека от каквато и да е криза, предлагайки му въображаемите образи на най-съкровените му желания? Какво е чувството да отскочите в миналото..

Потъване
Ново

Потъване

15.00 лв.

Без данък: 15.00 лв.

Писател, странник, чието отношение към хората граничи почти с мизантропия, е сам на гръцки курорт в търсене на усамотение, за да напише своя роман.Дните на писателя са еднообразни и скучни и вместо да потъне в писане, потъва в огромни количества водка. Едно от малкото, а може би и единствено негово забавление и в същот..

Сънища без сън

oчаквайте

Без данък: 0.00 лв.

Томас Фрам е германски преводач, журналист, писател и издател. Той е един от най-значимите преводачи на българска литература на немски език. Сред преводите му са творби на Блага Димитрова, Владимир Зарев, Анжел Вагенщайн, Борис Христов, Георги Господинов, Деян Енев, Чавдар Ценов и други.Сборникът с разкази „Сънища без ..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)