Очаквайте

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Забавни случки от една отминала епоха...
Ново

Забавни случки от една отминала епоха...

Очаквайте

Без данък: 0.00 лв.

Д-р Владимир Петков е роден през 1950 г. в София, завършва медицина, а след това международни отношения в Дипломатическата академия в Москва. В този втори том с професионални мемоари д-р Петков споделя абсурдни и хумористични епизоди от кариерата си на преводач, шеф на протокол и дипломат.Навремето в България се строеш..

Сънища без сън
Ново

Сънища без сън

Очаквайте

Без данък: 0.00 лв.

Томас Фрам е германски преводач, журналист, писател и издател. Той е един от най-значимите преводачи на българска литература на немски език. Сред преводите му са творби на Блага Димитрова, Владимир Зарев, Анжел Вагенщайн, Борис Христов, Георги Господинов, Деян Енев, Чавдар Ценов и други.Сборникът с разкази „Сънища без ..

Кръв и пламъци

Очаквайте

Без данък: 0.00 лв.

След разтърсващите събития в "Златната Клетка" борбата на Аби и Люк продължава. Преди всичко, обаче, Люк трабва да оцелее в лапите на безмилостния и суров лорд Кроувън. Какво го чака на усамотения шотландски остров, където е имението на лорда? Ще успее ли магията да смаже окончателно съзнанието му?Или планът на..

Пенчо Д. Пенчев

Как се наливаха основите. Към ранната история на б...

16.99 лв.

Без данък: 16.99 лв.

  Историята на ранната българска корупция показва, че на Балканите основни политически, стопански и културни модели могат да променят формата си, но сърцевината им остава неизменна през годините. Усещането за бягане на място се потвърждава и от картинката, която предлага съвремието. Спокойно бихме могли да сменим..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)